ACCELERATIE

Bedenk ideeën voor vernieuwing. Breng ze tot leven met werkende prototypes. Test, valideer en lanceer in je bedrijf en markt.

ACCELERATIE NODIG?

Plan direct een afspraak of laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

"Door binnen enkele dagen na de start al werkende prototypes en simulaties te maken, bewijzen we snel de waarde en commerciële potentie van ideeën. Dat geeft veel plezier en energie omdat we het echt samen doen en met creatieve aanpakken werken. Het creëert bovendien vertrouwen en voorkomt onnodig hoge kosten. We combineren methoden als lean startup, agile en service design thinking om onze klanten in staat te stellen om snel serieuze stappen te zetten."

Jacqueline Platen Acceleratie lead

Acceleratiewerk waar we trots op zijn...

TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we de kwaliteit en snelheid van het BOEI-inspectieproces verbeteren?
Klantverhaal Hoe kunnen we de kwaliteit en snelheid van het BOEI-inspectieproces verbeteren? Samen met COA, Condor, Helix en Facilicom hebben we het BOEI-inspectieproces opnieuw ontworpen met behulp van onze tweedaagse innovatie design sprint.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we de digitale transformatie van bestaande producten versnellen?
Klantverhaal Hoe kunnen we de digitale transformatie van bestaande producten versnellen? Samen met TwynstraGudde en Mendix hebben we een succesvolle hackathon ontworpen en gefaciliteerd om bestaande producten te digitaliseren met low-code.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we slim en accuraat de watertemperatuur meten om legionella te voorkomen?
Klantverhaal Hoe kunnen we slim en accuraat de watertemperatuur meten om legionella te voorkomen? Samen met COA en IHCS ontwikkelden we een service die via draadloze sensoren en het LoRa-netwerk continu de watertemperatuur meet en alarmeert wanneer dat moet.

NIEUWSGIERIG?

Lees meer verhalen over het werk dat we samen met onze klanten doen en de impact die we maken.