humanex

Maak kennis met ons bedrijf.

Wij helpen bedrijven om vooruit te kijken en zich aan te passen aan de toekomst. We maken slimme strategieën voor groei en innovatie, we ontdekken nieuwe kansen, we innoveren en we zorgen ervoor dat innovaties klanten bereiken en groei creëren. Wil je met ons werken?

WAT WIJ DOEN


Wij zijn een innovatie consultancy die duurzaam winstgevende groei realiseert voor onze klanten. Dat doen we vooral voor bedrijven die zich met hun producten en diensten richten op werken en wonen. Zoals facilitaire providers, bouw- en installatiebedrijven, commerciële vastgoedorganisaties en hun toeleveranciers in de retail en groothandel. Zij hebben te maken met steeds veranderende uitdagingen vanuit nieuwe klantbehoeften, toetreders tot hun markt, concurrenten, technologie maar bijvoorbeeld ook wet- en regelgeving. Wij helpen ze om vooruit te kijken en zich aan te passen aan een onzekere toekomst. We ontwikkelen daar groei- en innovatiestrategieën voor, bouwen meer en betere business en maken blijvend impact door onze klanten te leren de succesratio van innovatie te vergroten.

OVER ONS

Ons team van gedreven innovatieconsultants kent een grote diversiteit aan achtergronden variërend van bouwkundigen tot economen en psychologen. Dat stelt ons altijd in staat om vragen altijd vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en te komen tot creatieve oplossingen die onze klanten verrassen. Daarin werken we simultaan aan de behoeften van de klant én die van het bedrijf dat ze bedient. Geen eenzijdige oplossingen, zowel de creatieve als commerciële aspecten worden altijd door ons meegewogen.

Onze klanten waarderen dat. Zij vertellen ons dat we ze niet alleen helpen om creatiever te denken en beter te concurreren in hun snel veranderende markt. Maar ook in staat stellen om in de toekomst succesvol te blijven door meer rendement te halen uit innovatie. Bovendien worden we altijd als leuke, energieke tijdelijke collega’s ervaren, die zich snel aanpassen aan de bedrijfscultuur en blijven uitdagen met de juiste kritische vragen.

ONZE KERNWAARDEN

TOUCH

Eager to grow

Eager to grow

We zijn leergierig en willen zo snel mogelijk groeien. Daarom zijn we niet bang om te falen, want dat is de enige manier om snel te leren. We zien bij klanten altijd mogelijkheden voor groei en innovatie. We helpen ze dat te realiseren door iteratief te werk te gaan en zo snel resultaten te bereiken.

TOUCH

Create a spark

Create a spark

Van ons spat het enthousiasme af en we doen graag die extra stap die een glimlach op je gezicht tovert. Met oprechte aandacht voor onze klanten. Naast goed advies en vernieuwende ideeën, krijg je van ons ook een flinke dosis energie mee. Zodat goede ideeën uitgroeien tot innovaties.

TOUCH

Be a supermodel

Be a supermodel

Goed gedrag begint bij jezelf. Wij willen een voorbeeld zijn in ons gedrag en onze innovatieve aanpak. Zowel binnen als buiten Humanex. Wij weten hoe je als bedrijf van innovatie een succesvolle motor maakt voor groei. Zo worden onze klanten een voorbeeld voor de organisaties om hen heen.

Humanex is opgericht in 2017 als onderdeel van organisatieadviesbureau TwynstraGudde (1964). Wij kunnen veel voor elkaar betekenen. TwynstraGudde biedt ons toegang tot groeikapitaal, netwerk, markten en uitgebreide kennis en ervaring over kerncompetenties als veranderkunde en organisatiekunde. Dat stelt ons in staat om sneller te groeien, terwijl onze manier van werken en onze producten en diensten die van TwynstraGudde vernieuwen.

Dat zie je terug in onze bijdrage aan de oprichting en ondersteuning van het corporate innovatieplatform IdeasToGrow, in de groei- en innovatiestrategie van TwynstraGudde, in de toepassing van nieuwe methodieken als human (employee) experience, lean startup en (service) design thinking en tenslotte aan de inzet van technologieën als low-code, virtual reality, internet of things en machine learning. Via TwynstraGudde zijn wij ook partner van Cordence Worldwide. Een uniek wereldwijd netwerk van internationale adviesbureaus waar wij actief mee samenwerken om kennis te delen, te ontwikkelen en onze klanten samen nog beter te bedienen.