Skip to content
fdgazellen2021 - kopie - kopie

Humanex is FD Gazelle 2021

Thijs van der Spil
27-10-2022

Het Financieele Dagblad reikt dit jaar voor de achtiende keer de FD Gazellen Awards uit aan Nederlandse ondernemingen. Wij zijn onwijs trots dat Humanex (onderdeel van TwynstraGudde) dit jaar tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort in de regio Oost categorie klein. Criteria zijn onder meer groei in omzet, winst en het creëren van banen.

De feestelijke uitreiking is op 25 november in het Theater Amsterdam. Dan maakt het FD ook de allersnelste groeiers bekend per regio en categorie. Aan hen worden door FD-journalist Hella Hueck de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt. Fingers crossed!

Bedankt!

Dit hadden we uiteraard niet kunnen doen zonder ons fantastische team dat hier de afgelopen jaren keihard voor heeft gewerkt. Niet zonder het vertrouwen en de support van ons moederbedrijf TwynstraGudde. En natuurlijk niet zonder de toffe vastgoedorganisaties, bouw- en installatiebedrijven en de facilitaire en zakelijke dienstverleners die wij iedere dag mogen helpen groeien en innoveren. Een enorme boost om dat de komende jaren ook zelf te blijven doen en verder te bouwen aan ons bedrijf en merk!

fdgazellen2021_footer

Wil je werken aan business innovaties en onderdeel zijn van onze groei? We zoeken nieuwe collega's!

Gerelateerde blogs, inzichten en trends