INNOVATIE ACCELERATOR

10-12 weken
Versnel het ontwikkelen van innovaties in je bedrijf van idee tot resultaat met onze hulp in projecten en programma's.

Een ondernemer in huis die je innovatiekracht tijdelijk komt vergroten.

Je huidige business biedt onvoldoende perspectief voor groei. Meer van hetzelfde is niet meer goed genoeg. Je wilt daarom onderzoeken waar kansen voor nieuwe groei en omzet liggen. Met onze opportunity search werken op een gestructureerde manier aan het ontdekken en ontwerpen van kansen voor nieuwe business.

Je hebt nieuwe initiatieven die je wilt bouwen en lanceren of een ambitie die je waar wilt maken. Met onze innovatie accelerator haal je een ondernemer in huis die gas komt geven. Iemand die goed is in het bedenken van nieuwe oplossingen, het ontwerp, development en de introductie in je markt en bedrijf. Iemand die het niet alleen kan vertellen, presenteren en kan uitleggen aan anderen, maar het ook kan uitvoeren en er leiding aan kan geven. We doen het allemaal, beloofd.

Team Humanex

Dit levert het op...

DRIVE

Omdat we denken en doen als een ondernemer met een eindeloze drive om jouw visie te bereiken en het voor elkaar te krijgen.

FOCUS

Omdat we de eindgebruiker centraal stellen in wat we doen om oplossingen tot leven brengen waar mensen van houden.

SNELHEID

Omdat we systematisch te werk gaan in het ontwerpen, testen, bouwen en lanceren en zo je time-to-market drastisch verkorten.

RESULTAAT

Omdat we in onze werkwijze creativiteit met commercie en gedragsbeïnvloeding toepassen om met succes te innoveren.

Zo werkt het...

1. SCOPEN

We creëren samen duidelijkheid over het doel, de huidige situatie, wat er moet gebeuren en wanneer dat succesvol is.

2. BEGRIJPEN

We zorgen dat we goed begrijpen welk probleem we op gaan lossen en valideren de inzichten die daartoe hebben geleid.

3. BOUWEN

We ontwerpen de oplossing en accelereren door het zo snel mogelijk de realiteit en mensen te laten raken zodat we gaan leren.

4. LANCEREN

We ontwerpen een duidelijke strategie voor de succesvolle adoptie van de innovatie in je bedrijf en lancering in je markt.

AAN DE SLAG?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Innovatie accelerators waar we trots op zijn...

TOUCH
Klantverhaal Hoe vinden we op korte termijn een oplossing voor mensen zonder woning?
Klantverhaal Hoe vinden we op korte termijn een oplossing voor mensen zonder woning? Samen met gemeente Haarlemmermeer werken we aan alternatieve woonvormen zoals flexwonen om het woningaanbod zo snel mogelijk te vergroten in afwachting van de permanente nieuwbouw.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we onze vastgoedorganisatie digitaal transformeren?
Klantverhaal Hoe kunnen we onze vastgoedorganisatie digitaal transformeren? Samen met COA digitaal transformeren we de vastgoedorganisatie door mensen centraal te stellen, de voordelen van technologie te benutten en processen beter schaalbaar te maken.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we innovatie versnellen en als organisatie meer future proof worden?
Klantverhaal Hoe kunnen we innovatie versnellen en als organisatie meer future proof worden? Samen met COA zijn we een autonoom functionerend programma gestart om sneller en efficiënter innovaties te ontwikkelen en lanceren binnen de eigen organisatie.

MEER KLANTVERHALEN?

Lees meer verhalen over het werk dat we samen met onze klanten doen en de impact die we maken.