INNOVATIE BLAUWDRUK

6-8 weken
Bedenk, ontwerp en implementeer de juiste blauwdruk voor innovatie binnen jouw bedrijf.

Een blauwdruk om innovatie binnen je bedrijf te organiseren.

Je huidige business biedt onvoldoende perspectief voor groei. Meer van hetzelfde is niet meer goed genoeg. Je wilt daarom onderzoeken waar kansen voor nieuwe groei en omzet liggen. Met onze opportunity search werken op een gestructureerde manier aan het ontdekken en ontwerpen van kansen voor nieuwe business.

Je bedrijf was ooit ijzersterk in innovatie maar dat zijn inmiddels vooral losse initiatieven geworden die vaak teleurstellen. Met onze innovatie blauwdruk bieden we een alternatief. Onze aanpak stelt je in staat om te blijven groeien door innovatie herhaalbaar en voorspelbaar te maken. Niet door geïsoleerde inspanningen maar door de onderdelen die nodig zijn voor innovatie goed te positioneren en samen te laten werken als een systeem. En ja, dat werkt.

Team Humanex

Dit levert het op...

STRATEGIE

Omdat we een duidelijke strategie voor innovatie ontwerpen met heldere doelen om na te streven en succescriteria voor groei.

PROCES

Omdat we processen, structuren en tools ontwerpen die nodig zijn om nieuwe ideeën te bedenken en te transformeren tot business.

CONTROL

Omdat we control en governance inrichten die je informeert welke innovaties wel of niet vooruit gaan en hoe de middelen zijn verdeeld.

CULTUUR

Omdat we een cultuur ontwerpen met de juiste leiders en talenten en de manieren om die verder te ontwikkelen en slim te belonen.

Zo werkt het...

1. ASSESSMENT

We runnen een snelle en grondige diagnose van je huidige systeem voor innovatie zodat we snappen hoe het werkt en waar je staat.

2. RICHTEN

We vormen en definiëren je visie op innovatie en wat je met innovatie wilt bereiken tijdens een interactieve design sprint.

3. ONTWERPEN

We schetsen en ontwerpen je blauwdruk voor innovatie en beschrijven per onderdeel van het systeem hoe je daar kunt komen.

4. IMPLEMENTEREN

We helpen je om de nieuwe blauwdruk te implementeren en om de veranderingen die dat vraagt tot een succes te maken.

AAN DE SLAG?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Innovatie blauwdrukken waar we trots op zijn...

TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we onze prestaties en aanpak voor new business development verbeteren?
Klantverhaal Hoe kunnen we onze prestaties en aanpak voor new business development verbeteren? Samen met Akzo Nobel hebben we de blauwdruk met de toekomstige structuur, werkwijze, cultuur en governance voor new business development ontworpen om de prestaties te verbeteren.

MEER KLANTVERHALEN?

Lees meer verhalen over het werk dat we samen met onze klanten doen en de impact die we maken.