INNOVATIE CHALLENGE

10-12 weken
Kickstart innovatie in je bedrijf door in korte tijd veel ideeën te bedenken en te prototypen voor een specifieke challenge.

Breng innovatie in een stroomversnelling met de juiste challenge.

Je huidige business biedt onvoldoende perspectief voor groei. Meer van hetzelfde is niet meer goed genoeg. Je wilt daarom onderzoeken waar kansen voor nieuwe groei en omzet liggen. Met onze opportunity search werken op een gestructureerde manier aan het ontdekken en ontwerpen van kansen voor nieuwe business.

Je hebt nieuwe ideeën nodig om een uitdaging op te lossen, je producten of diensten te vernieuwen of een innovatieproject verder te brengen. Met onze innovatie challenge daag je jouw eigen mensen, leveranciers, studenten of juist start- en scale-ups uit om hun innovatieve idee te pitchen of zelfs te prototypen voor jouw challenge. We ontwerpen en faciliteren innovatie challenges op maat van begin tot eind om innovatie te kickstarten voor je bedrijf.

Team Humanex

Dit levert het op...

INNOVATIE

Omdat we in korte tijd een grote diversiteit aan ideeën verzamelen maar ook inzicht krijgen in trends en mogelijke partners.

VALIDATIE

Omdat we ideeën niet alleen valideren op hun match met de challenge en je bedrijf maar ook op hun haalbaarheid en potentie.

BEREIK

Omdat achter iedere challenge een waar marketingapparaat schuilgaat dat zorgt voor een enorm bereik en veel ideeën.

BEGELEIDING

Omdat we innovatie challenges op maat ontwerpen en van begin tot eind faciliteren met onze formats, methoden en technieken.

Zo werkt het...

1. DEFINIËREN

We bepalen samen het doel van de challenge en het probleem dat we op willen lossen om daarmee een concreet thema te definiëren.

2. ENGAGE

We werven deelnemers met een onweerstaanbare campagne waarin we het thema tot leven brengen en promoten.

3. CHALLENGE

We hosten de challenge, coachen en toetsen innovaties en creëren een energie en beleving die mensen niet snel zullen vergeten.

4. FOLLOW-UP

We bieden follow-up om ervoor te zorgen dat ideeën werkelijkheid worden als validatie, prototyping en hulp bij implementatie.

AAN DE SLAG?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Innovatie challenges waar we trots op zijn...

TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we de digitale transformatie van bestaande producten versnellen?
Klantverhaal Hoe kunnen we de digitale transformatie van bestaande producten versnellen? Samen met TwynstraGudde en Mendix hebben we een succesvolle hackathon ontworpen en gefaciliteerd om bestaande producten te digitaliseren met low-code.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we de ideeën en kansen die er binnen ons bedrijf zijn een stap verder brengen?
Klantverhaal Hoe kunnen we de ideeën en kansen die er binnen ons bedrijf zijn een stap verder brengen? Samen met DLL organiseren we een innovatie bootcamp waarin we de deelnemers innovatie best practices leren en hun ideeën en kansen uitwerken tot concrete businessmodellen en -cases.
TOUCH
Klantverhaal Hoe worden wij het meest innovatieve en duurzame stadion ter wereld?
Klantverhaal Hoe worden wij het meest innovatieve en duurzame stadion ter wereld? Samen met een stadion organiseren we een innovatie challenge om met marktpartijen te werken aan revolutionaire business concepten die waarde bieden aan het stadion en stakeholders.

MEER KLANTVERHALEN?

Lees meer verhalen over het werk dat we samen met onze klanten doen en de impact die we maken.