INNOVATIE DESIGN SPRINT

1 week
Werk sneller van uitdaging tot oplossing tijdens een door ons ontworpen en gefaciliteerde innovatie design sprint.

Korte en intensieve design sprint om je uitdaging snel op te lossen.

Je huidige business biedt onvoldoende perspectief voor groei. Meer van hetzelfde is niet meer goed genoeg. Je wilt daarom onderzoeken waar kansen voor nieuwe groei en omzet liggen. Met onze opportunity search werken op een gestructureerde manier aan het ontdekken en ontwerpen van kansen voor nieuwe business.

Je hebt een complexe uitdaging die in korte tijd moet worden opgelost. Met onze innovatie design sprint innoveer je als een startup en co-creëren we op een snelle, intensieve en gestructureerde manier samen met je team in minder dan een week een slimme, gevalideerde oplossing voor je probleem. We ontwerpen en faciliteren innovatie design sprints voor nieuwe processen, waardeproposities, producten, diensten en meer. Zowel fysiek, hybride als digitaal, let's go.

Team Humanex

Dit levert het op...

OPLOSSING

Omdat we in co-creatie met je team een concrete, geteste oplossing leveren met een roadmap voor het vervolg.

VALIDATIE

Omdat we tijdens de sprint belangrijke aannames toetsen over de haalbaarheid, waarde voor je klant en voor je bedrijf.

SNELHEID

Omdat we zorgen voor een soepel en tof proces dat de prestaties van je team vergroot en voor focus want we hebben een deadline.

TEAMWORK

Omdat we disciplines uit je bedrijf laten samenwerken om tot de juiste oplossing te komen en alle stakeholders actief betrekken.

Zo werkt het...

1. INLEVEN

We creëren een goed begrip van de uitdaging, het doel, de klanten of gebruikers waar het om gaat en de context van je bedrijf.

2. BEDENKEN

We brainstormen en schetsen oplossingen met het team, nemen een beslissing en zetten die om in een hypothese en storyboard.

3. PROTOTYPEN

We maken de oplossing tastbaar in een prototype waarbij we al onze creatieve tools en methoden als low-code kunnen inzetten.

4. VALIDEREN

We valideren het prototype bij de gebruikers of klanten, verfijnen de oplossing en maken de roadmap voor het vervolg.

AAN DE SLAG?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Innovatie design sprints waar we trots op zijn...

TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we de kwaliteit en snelheid van het BOEI-inspectieproces verbeteren?
Klantverhaal Hoe kunnen we de kwaliteit en snelheid van het BOEI-inspectieproces verbeteren? Samen met COA, Condor, Helix en Facilicom hebben we het BOEI-inspectieproces opnieuw ontworpen met behulp van een tweedaagse innovatie design sprint.
TOUCH
Klantverhaal Hoe verbeteren we de prestaties van ons proces voor correctief onderhoud van vastgoed?
Klantverhaal Hoe verbeteren we de prestaties van ons proces voor correctief onderhoud van vastgoed? Samen met COA ontwerpen we het proces opnieuw met onze innovatie design sprint en accelereren we de digitale transformatie van het onderhoudsproces om prestaties te verbeteren.

MEER KLANTVERHALEN?

Lees meer verhalen over het werk dat we samen met onze klanten doen en de impact die we maken.