Skip to content

JUNIOR CONSULTANT DIGITALE INNOVATIE

32-40 uur
0-2 jaar ervaring
2.750 - 3.250

Wij werken aan voorsprong door vernieuwing.

qwe

Wij werken aan kick-ass business innovaties die de complexe uitdagingen van de gebouwde omgeving oplossen. Met als doel om voor onze klanten een voorsprong op de toekomst te creëren. Meer dan alleen in euro's. Onze business innovaties creëren ook altijd waarde voor mensen, maken slim gebruik van technologie en zijn duurzaam. Zodat de voorsprong die wij helpen creëren toekomstige generaties niet op achterstand zet.

Humanex - Rotterdam - 007-2

"We zijn op de hoogte van de nieuwste digitale technologieën en helpen onze klanten om deze in hun praktijk toe te passen."

- Sem Boersma, consultant Acceleratie

Wil jij met digitale innovatie aan de slag?

qwe

Wij werken samen met onze klanten aan het ontdekken van kansen voor de toepassing van (nieuwe) technologie en het tot leven brengen van ideeën voor digitale innovaties. Dit doen we met onze unieke combinatie van ideecoaches die helpen bij het commerciële waarde proces van nieuwe producten- en diensten en creatieve makers die in no time de digitale producten ontwikkelen. We verzorgen onder andere tech-verkenningen over bijvoorbeeld de metaverse om de impact te bepalen van deze technologie voor onze klanten, lowcode hackathons om het digitale innovatievermogen van organisaties te vergroten en design sprints om tot concrete oplossingen te komen voor complexe vraagstukken.

Inmiddels helpen we organisaties als Redevco, Sharp, COA, Unica en BSH om nieuwe duurzame kansen en waarde te creëren en voorop te lopen. Maar daar moet het niet bij blijven! We willen ons bereik vergroten en meer organisaties helpen om een voorsprong te creëren. Daarom zoeken we nieuwe collega’s die ook enthousiast worden van digitale innovaties en hun kennis en ervaring daarvoor aan Humanex willen verbinden.

adg hackathon-1

"Wat werken bij Humanex zo leuk maakt? Sowieso ons hechte team van collega's, maar er wordt ook écht veel aandacht besteed aan opleidingen en je krijgt veel vrijheid om je eigen werk in te richten."

- Lies Hovestadt, consultant Acceleratie

Jij gaat voor ons

qwe

 • Onderdelen van technologie verkenningen en hackathons runnen van start tot resultaat.
 • Teams die aan een innovatie werken coachen bij validatie, ontwikkeling en lancering van hun producten.
 • Je ontwikkelen als creatieve maker in bijvoorbeeld Rapid Application Development of data-analytics platformen (zoals Power BI).
 • Bijdragen aan het opbouwen en onderhouden van ons netwerk van klanten en partners.
 • Bijdragen aan het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.
 • Onze eigen producten en diensten om digitale innovaties te versnellen verder helpen vormgeven.

Een kijkje achter de schermen

Wij bieden jou

Wij werken aan kick-ass innovaties die de complexe uitdagingen van de gebouwde omgeving oplossen. Met als doel om voor onze klanten een voorsprong op de toekomst te creëren. Meer dan alleen in euro's. Onze innovaties creëren ook altijd waarde voor mensen, maken slim gebruik van technologie en zijn duurzaam. Zodat de voorsprong die wij helpen creëren toekomstige generaties niet op achterstand zet.

Wij helpen organisaties als Redevco, Sharp, Unica, COA, BAM en BSH om nieuwe duurzame kansen te creëren en voorop te lopen.

 • Samen werken aan de tofste en meest uitdagende digitale innovatieprojecten.
 • Een eigen VR bril én natuurlijk andere gadgets die wij op dat moment verkennen.
 • Een jonge, ambitieuze werkomgeving met leuke, slimme en sociale collega's.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een kans om mee te bouwen aan ons bedrijf en onze digitale propositie.
 • Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling via persoonlijke coaching en opleidingen.
 • Ruimte voor fun zoals toffe evenementen en borrels.
 • En een prima arbeidsvoorwaardenpakket met een elektrische leaseauto... vroem!

Meer weten?

Wij werken aan kick-ass innovaties die de complexe uitdagingen van de gebouwde omgeving oplossen. Met als doel om voor onze klanten een voorsprong op de toekomst te creëren. Meer dan alleen in euro's. Onze innovaties creëren ook altijd waarde voor mensen, maken slim gebruik van technologie en zijn duurzaam. Zodat de voorsprong die wij helpen creëren toekomstige generaties niet op achterstand zet.

Wij helpen organisaties als Redevco, Sharp, Unica, COA, BAM en BSH om nieuwe duurzame kansen te creëren en voorop te lopen.

Heb je interesse, maar wil je graag eerst even kennismaken of vragen stellen voor je solliciteert? Dat kan! Plan dan een 20-min gesprek in met je toekomstige collega Jacqueline:  

Plan een afspraak

Solliciteren

Solliciteren bij ons is simpel. We werken niet met recruiters en geloven niet in ingewikkelde capaciteitentesten en assessments. Je hebt bij ons gewoon gesprekken. Daarin gaan we secuur te werk en nemen we echt de tijd om te kijken of we bij elkaar passen. Dat begint met een gesprek om je achtergrond, kwalificaties, geschiktheid en interesse te begrijpen. Is dat positief, dan ontvang je een uitnodiging voor 2 gesprekken op ons kantoor in Amersfoort met onze humans. Je vierde en laatste gesprek is een presentatie aan een manager. Daarna weten wij zeker of je bij ons past en ons kunt versterken en zijn we vooral benieuwd of jij dat ook zo ziet.

Wil je bij ons solliciteren? Leuk! Maak dan een videopitch van maximaal 2 minuten waarin je uitlegt waarom je bij Humanex wilt werken en upload deze hieronder. Sietske neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.