LENNARD NELLESTEIN

Senior Consultant | Leer beter innoveren

Op welke manier heeft Humanex jou verrast?


Bij Humanex ligt, anders dan bij veel andere adviesbureaus, de focus niet primair op geld verdienen, maar op persoonlijke groei en je werk met passie doen. We volgen dan ook veel trainingen en opleidingen en doen voornamelijk werk dat we leuk vinden. Dit heeft uiteindelijk ook een positief effect op ons resultaat.

Wat is je grootste uitdaging tot nog toe geweest?


De afgelopen periode heb ik actief meegewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw innovatiecentrum en innovatieprogramma gericht op de energietransitie. De contouren van het innovatieprogramma, een erg inhoudelijk en technologisch programma, moest ik presenteren aan een 25-tal bedrijven uit de energiesector om ze te betrekken bij dit nieuwe initiatief. In een korte tijd heb ik me moeten verdiepen in de stand van de technologie en de uitdagingen van de energietransitie. Uiteindelijk kon men zich goed vinden in het programma dat we hadden opgesteld en we werken nu met een groot deel van de bedrijven samen.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?


Werken bij Humanex is erg leuk en ook uitdagend. Dus loop je niet weg voor uitdagingen, houd je van veel vrijheid maar pak je ook graag verantwoordelijkheid? En zit je vol goede ideeën en ambitie? Dan pas je perfect bij Humanex!