LIES HOVESTADT

Consultant | Verbeter je prestaties

Wat maakt werken bij Humanex zo leuk?


Het team! Er wordt hard gewerkt om te blijven groeien als bedrijf, maar wel in een hele leuke omgeving. Mijn collega’s zijn stuk voor stuk oprecht, leuke, hardwerkende, inspirerende mensen met een flinke dosis humor. Maar ook (het merendeel van) de opdrachten die we doen, vind ik heel tof. Het is heel gaaf om samen met klanten een nieuw project op te zetten, en van het begin tot het eind hierbij betrokken te zijn. Daarnaast zijn we een (corporate) start-up. Daardoor zijn er veel mogelijkheden voor eigen inbreng en is er ruimte om over nieuwe dingen mee te denken.

Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?


Ik kan haast niet anders, haha! Ik volg het interne opleidingstraject van TwynstraGudde, bij OchtendMensen. Dat is een driejarig traject waarin je al werkende verder wordt opgeleid tot adviseur. Daarnaast heb ik talloze andere trainingen gevolgd. Ook leer ik veel van collega’s. Naast de trainingen proberen we elkaar uit te dagen om over nieuwe onderwerpen te leren. Zo organiseren we books & business events. We lezen allemaal hetzelfde boek en gaan daarover in gesprek.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?


Ik zou nog veel meer kunnen vertellen over waarom het zo leuk is om bij Humanex te werken, maar kom het vooral zelf ervaren. Kom een keer bij ons langs (zodra dat weer kan) of bel gerust eens om meer te horen over ons en ons werk!