MAJKA VAN DOORN

Op welke manier heeft Humanex jou verrast?


Ik heb me nergens zo gewaardeerd gevoeld als bij Humanex. Ik kreeg de ruimte om een nieuwe methodiek te ontwikkelen rondom gedragsbeïnvloeding. Er werd goed met me meegedacht waardoor het heel erg als een gedeelde verantwoordelijkheid voelde. Verrassen zit hem voor mij ook in de fles champagne die ik kreeg omdat ik een nieuwe klus had binnengehaald. Ook krijg ik wel eens een boek opgestuurd waarvan iemand denkt dat ik het interessant vind. Collega’s hebben aandacht voor elkaar.

Wat is je grootste uitdaging tot nog toe geweest?


Vaak zijn organisaties zelf al enthousiast aan de slag gegaan met innoveren. Wat ik doe is de losse initiatieven bundelen en een goede strategie bepalen. Zo breng ik focus aan, wat helpt om de juiste keuzes te kunnen maken. De uitdaging zit hem vooral in hoe je de mensen binnen een organisatie hierin meeneemt. Daar heb ik afgelopen jaar een nieuwe methodiek voor ontwikkeld, dat ging met vallen en opstaan. Het is echt tof om te zien dat dat in de praktijk nu heel goed werkt.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?


Als je ervan houdt om af en toe in het diepe te springen, twijfel dan niet en kom bij ons werken. Daar krijg je geen spijt van! Je moet wel goed tegen veel vrijheid kunnen en het leuk vinden om zelf initiatief te nemen. Doordat we onderdeel zijn van TwynstraGudde, zijn alle randvoorwaarden voor je werk goed geregeld.