OPPORTUNITY SEARCH

6-8 weken
Ontdek en valideer nieuwe groeigebieden, ideeën en business concepten om je impact te vergroten.

Een gestructureerde manier om nieuwe business te ontdekken.

Je huidige business biedt onvoldoende perspectief voor groei. Meer van hetzelfde is niet meer goed genoeg. Je wilt daarom onderzoeken waar kansen voor nieuwe groei en omzet liggen. Met onze opportunity search werken op een gestructureerde manier aan het ontdekken en ontwerpen van kansen voor nieuwe business.

Je huidige business biedt onvoldoende perspectief voor groei. Meer van hetzelfde is niet meer goed genoeg. Je wilt of moet daarom onderzoeken waar kansen voor nieuwe groei en omzet liggen. Met onze opportunity search werk je op een gestructureerde manier aan het ontdekken en ontwerpen van aantrekkelijke en concrete kansen voor nieuwe business. Met een duidelijke pitch en storyline per business concept om de waarde ervan goed te kunnen communiceren.

Team Humanex

Dit levert het op...

OPPORTUNITIES

Omdat we trends, klant- en marktonderzoek vertalen naar aantrekkelijke nieuwe gebieden en business concepten voor groei.

IMPACT

Omdat we per kans laten zien wat de business case is, hoe het past bij je bedrijf en hoe het business- en verdienmodel eruitziet.

TEAMWORK

Omdat we er samen vol energie aan hebben gewerkt. Wij brengen de kennis en ervaring van dit proces, jullie die van je business.

PITCHES

Omdat we pitches (animatie, film) met storylines ontwerpen die de waarde ervan snel en goed communiceren aan anderen.

Zo werkt het...

1. ONDERZOEKEN

We vertalen inzichten uit trends, klant- en marktonderzoek naar potentiële groeigebieden en ideeën voor nieuwe business.

2. BEOORDELEN

We beoordelen groeigebieden en ideeën voor nieuwe business en selecteren de voor jouw bedrijf en markt meest veelbelovende.

3. ONTWERPEN

We vertalen de gemaakte keuzes naar voor jouw bedrijf op maat gemaakte specifieke kansen en concepten voor nieuwe business.

4. BESLUITEN

We beoordelen de kansen en concepten en helpen je met de juiste keuzes voor vervolg om de nieuwe business te developen.

AAN DE SLAG?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Opportunity searches waar we trots op zijn...

TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we kansen voor groei creëren in onze bestaande of in nieuwe markten?
Klantverhaal Hoe kunnen we kansen voor groei creëren in onze bestaande of in nieuwe markten? Samen met Actys Wonen hebben we inzichten uit onze opportunity search vertaald naar nieuwe business concepten zoals beheer en onderhoud voor woningcorporaties.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we ons marktaandeel vergroten en nieuwe bronnen van omzet creëren?
Klantverhaal Hoe kunnen we ons marktaandeel vergroten en nieuwe bronnen van omzet creëren? Samen met Vendor hebben wij inzichten uit onze opportunity search vertaald naar nieuwe business concepten en een betere positionering voor groei met de huidige producten en diensten.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we samen met partners kansen voor groei creëren met reisinformatie?
Klantverhaal Hoe kunnen we samen met partners kansen voor groei creëren met reisinformatie? Samen met NS hebben wij een opportunity search gedaan voor reisinformatie en een groot aantal business concepten ontworpen die worden ontwikkeld met partners.

MEER KLANTVERHALEN?

Lees meer verhalen over het werk dat we samen met onze klanten doen en de impact die we maken.