RAPID DIGITAL PROTOTYPING

2-4 weken
Ontwikkel razendsnel prototypes voor nieuwe digitale producten en diensten met low-code en valideer de waarde.

Valideer de waarde van je idee met een digitaal low-code prototype.

Je huidige business biedt onvoldoende perspectief voor groei. Meer van hetzelfde is niet meer goed genoeg. Je wilt daarom onderzoeken waar kansen voor nieuwe groei en omzet liggen. Met onze opportunity search werken op een gestructureerde manier aan het ontdekken en ontwerpen van kansen voor nieuwe business.

Je bent enthousiast over je idee voor een nieuwe digitaal product en ziet de potentie. Tijd om een prototype te maken van de belangrijkste elementen van je idee om het te valideren voordat je echt investeert. Met rapid digital prototyping krijg je snel iets in de handen van je klanten voor interactie en echte feedback. Bovendien kan de tractie en waarde van je idee goed worden beoordeeld. Dat doen we met behulp van het low-code platform van Mendix, razendsnel.

Team Humanex

Dit levert het op...

PROTOTYPE

Omdat we samen een digitaal low-code prototype ontwikkelen van je nieuwe product, dienst of proces om de waarde te toetsen.

FOCUS

Omdat we alleen de elementen van je idee ontwikkelen die echt belangrijk zijn om de waarde ervan goed te kunnen beoordelen.

VALIDATIE

Omdat we testen wat klanten ervan vinden, of het werkt en wat de waarde ervan is zodat je kunt beslissen of je wilt investeren.

SNELHEID

Omdat we methoden als rapid application development, design thinking, lean startup en agile combineren om snel te bouwen.

Zo werkt het...

1. PLANNEN

We bepalen samen het doel en de scope van het te ontwikkelen prototype en beschrijven de belangrijkste onderdelen.

2. ONTWIKKELEN

We ontwikkelen het prototype in low-code met functies die nodig zijn om te toetsen of het werkt en wat klanten ervan vinden.

3. VALIDEREN

We valideren het prototype in de praktijk om te leren wat klanten ervan vinden en of je bedrijf er het bedachte doel mee bereikt.

4. LANCEREN

We verwerken de feedback tot de finale versie van het prototype en werken de stappen uit die nodig zijn om je idee te lanceren.

AAN DE SLAG?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Rapid digital prototyping waar we trots op zijn...

TOUCH
Klantverhaal Hoe brengen we de persona's uit ons klantonderzoek echt tot leven in ons bedrijf?
Klantverhaal Hoe brengen we de persona's uit ons klantonderzoek echt tot leven in ons bedrijf? Samen met ABN AMRO brengen we de persona's tot leven in speelse visualisaties en ontwikkelen we een app waarmee medewerkers op een interactieve manier de persona's kunnen leren kennen.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we afspraken met contractpartijen eenduidig vastleggen en monitoren?
Klantverhaal Hoe kunnen we afspraken met contractpartijen eenduidig vastleggen en monitoren? Samen met COA ontwikkelen we een low-code app met onze methode voor rapid digital prototyping waarmee afspraken over en weer snel en simpel kunnen worden bevestigd en bewaakt.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we het innovatie ecosysteem van regio's inzichtelijk maken en managen?
Klantverhaal Hoe kunnen we het innovatie ecosysteem van regio's inzichtelijk maken en managen? Samen met de Hogeschool Arnhem en Nijmegen ontwikkelen we met low-code een instrument dat inzicht geeft in programma's in de regio en hoe die aansluiten op de behoeften in de markt.

MEER KLANTVERHALEN?

Lees meer verhalen over het werk dat we samen met onze klanten doen en de impact die we maken.