Skip to content

SENIOR CONSULTANT DIGITALE INNOVATIE

32-40 uur
5 jaar ervaring
4.000-4.500

Wij werken aan voorsprong door vernieuwing.

qwe

Wij werken aan kick-ass business innovaties die de complexe uitdagingen van de gebouwde omgeving oplossen. Met als doel om voor onze klanten een voorsprong op de toekomst te creëren. Meer dan alleen in euro's. Onze business innovaties creëren ook altijd waarde voor mensen, maken slim gebruik van technologie en zijn duurzaam. Zodat de voorsprong die wij helpen creëren toekomstige generaties niet op achterstand zet.

HX03290

"Door onze aanpakken helpen we onze klanten om écht over te gaan tot actie in plaats van veel denken en grootse plannen maken."

- Jacqueline van Duijvenbode, senior consultant Acceleratie

Wil jij met digitale innovatie aan de slag?

qwe

Wij werken samen met onze klanten aan het ontdekken van kansen voor de toepassing van (nieuwe) technologie en het tot leven brengen van ideeën voor digitale innovaties. Dit doen we met onze unieke combinatie van ideecoaches die helpen bij het commerciële waarde proces van nieuwe producten- en diensten en creatieve makers die in no time de digitale producten ontwikkelen. We verzorgen onder andere tech-verkenningen over bijvoorbeeld de metaverse om de impact te bepalen van deze technologie voor onze klanten, lowcode hackathons om het digitale innovatievermogen van organisaties te vergroten en design sprints om tot concrete oplossingen te komen voor complexe vraagstukken.

Inmiddels helpen we organisaties als Redevco, Sharp, COA, Unica en BSH om nieuwe duurzame kansen en waarde te creëren en voorop te lopen. Maar daar moet het niet bij blijven! We willen ons bereik vergroten en meer organisaties helpen om een voorsprong te creëren. Daarom zoeken we nieuwe collega’s die ook enthousiast worden van digitale innovaties en hun kennis en ervaring daarvoor aan Humanex willen verbinden.

Humanex - Rotterdam - 007-2

"Bij Humanex voelde ik mij direct thuis in een ambitieus, gezellig en gedreven team met passie voor innovatie."

- Sem Boersma, consultant Acceleratie

Jij gaat voor ons

qwe

 • Innovatieboards helpen om (digitale) innovatie tot een succes te maken met onze aanpakken.
 • Technologie verkenningen, hackathons en design sprints runnen van start tot resultaat.
 • Je creativiteit inzetten om nieuwe (vaak digitale) oplossingen te bedenken.
 • Teams die aan een innovatie werken coachen bij validatie, ontwikkeling en lancering van hun producten.
 • Onze propositie digitale business innovatie (onderdeel van Acceleratie) verder helpen vormgeven.
 • Bijdragen aan het opbouwen en onderhouden van ons netwerk van klanten en partners.
 • Bijdragen aan het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Een kijkje achter de schermen

Wij bieden jou

Wij werken aan kick-ass innovaties die de complexe uitdagingen van de gebouwde omgeving oplossen. Met als doel om voor onze klanten een voorsprong op de toekomst te creëren. Meer dan alleen in euro's. Onze innovaties creëren ook altijd waarde voor mensen, maken slim gebruik van technologie en zijn duurzaam. Zodat de voorsprong die wij helpen creëren toekomstige generaties niet op achterstand zet.

Wij helpen organisaties als Redevco, Sharp, Unica, COA, BAM en BSH om nieuwe duurzame kansen te creëren en voorop te lopen.

 • Samen werken aan de tofste en meest uitdagende digitale innovatieprojecten.
 • Een eigen VR bril én natuurlijk andere gadgets die wij op dat moment verkennen.
 • Een jonge, ambitieuze werkomgeving met leuke, slimme en sociale collega's.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een kans om mee te bouwen aan ons bedrijf en onze digitale propositie.
 • Altijd aandacht voor jouw ontwikkeling via persoonlijke coaching en opleidingen.
 • Ruimte voor fun zoals toffe evenementen en borrels.
 • En een prima arbeidsvoorwaardenpakket met een elektrische leaseauto... vroem!

Meer weten?

Wij werken aan kick-ass innovaties die de complexe uitdagingen van de gebouwde omgeving oplossen. Met als doel om voor onze klanten een voorsprong op de toekomst te creëren. Meer dan alleen in euro's. Onze innovaties creëren ook altijd waarde voor mensen, maken slim gebruik van technologie en zijn duurzaam. Zodat de voorsprong die wij helpen creëren toekomstige generaties niet op achterstand zet.

Wij helpen organisaties als Redevco, Sharp, Unica, COA, BAM en BSH om nieuwe duurzame kansen te creëren en voorop te lopen.

Heb je interesse, maar wil je graag eerst even kennismaken of vragen stellen voor je solliciteert? Dat kan! Plan dan een 20-min gesprek in met je toekomstige collega Jacqueline:  

Plan een afspraak

Solliciteren

Solliciteren bij ons is simpel. We werken niet met recruiters en geloven niet in ingewikkelde capaciteitentesten en assessments. Je hebt bij ons gewoon gesprekken. Daarin gaan we secuur te werk en nemen we echt de tijd om te kijken of we bij elkaar passen. Dat begint met een gesprek om je achtergrond, kwalificaties, geschiktheid en interesse te begrijpen. Is dat positief, dan ontvang je een uitnodiging voor 2 gesprekken op ons kantoor in Amersfoort met onze humans. Je vierde en laatste gesprek is een presentatie van een case. Dit presenteer je altijd aan een manager. Daarna weten wij zeker of je bij ons past en ons kunt versterken en zijn we vooral benieuwd of jij dat ook zo ziet.

Wil je bij ons solliciteren? Leuk! Maak dan een videopitch van maximaal 2 minuten waarin je uitlegt waarom je bij Humanex wilt werken en upload deze hieronder. Sietske neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.