TOEKOMSTVERKENNING

4-6 weken
Begrijp de trends en klantbehoeften die nu en in de toekomst bepalend zijn voor je strategie en businessmodel.

Geef richting aan je toekomst met onderzoek en een frisse blik.

Je huidige business biedt onvoldoende perspectief voor groei. Meer van hetzelfde is niet meer goed genoeg. Je wilt daarom onderzoeken waar kansen voor nieuwe groei en omzet liggen. Met onze opportunity search werken op een gestructureerde manier aan het ontdekken en ontwerpen van kansen voor nieuwe business.

Je bent op zoek naar een duidelijke visie op de toekomst van je bedrijf die helpt bij het anticiperen en plannen voor de lange termijn. Met onze methoden voor toekomstverkenning werk je op een gestructureerde manier aan een nieuwe kijk op de toekomst van je bedrijf. Vanuit een goed begrip van de markt, technologie, klantbehoeften en maatschappelijke trends. Met aantrekkelijke visualisaties en storytelling die helpen om je toekomstvisie te delen en bouwen.

Team Humanex

Dit levert het op...

VISIE

Omdat we samen een gewaagde toekomstvisie creëren die uitlegt wat je met je bedrijf kunt bereiken en welke waarde je creëert.

VERHAAL

Omdat we met storytelling helpen om aan anderen overtuigend en inspirerend uit te kunnen leggen hoe je toekomst eruitziet.

DRAAGVLAK

Omdat we met onze visualisaties de toekomst herkenbaar maken en afstemming en acceptatie stimuleren in je bedrijf.

PLAN

Omdat we de toekomstvisie tot leven brengen in uitvoerbare plannen die je in staat stellen om er direct aan te gaan bouwen.

Zo werkt het...

1. VERKENNEN

We vertalen ontwikkelingen en trends in de markt, technologie en klantbehoeften van nu en de toekomst naar inzichten.

2. VERTELLEN

We schetsen samen je visie op de toekomst en maken het verhaal over de rol die je bedrijf daarin speelt en de impact die je maakt.

3. VISUALISEREN

We prototypen visualisaties die helpen om je toekomst voor te stellen en je toekomstige klanten en bedrijf te begrijpen.

4. VERVOLG

We vertalen je toekomstvisie samen naar stappen die je nu en straks moet zetten om aan je toekomst te gaan werken.

AAN DE SLAG?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Toekomstverkenningen waar we trots op zijn...

TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we ook in de toekomst zekerheid bieden bij nieuwbouw van woningen?
Klantverhaal Hoe kunnen we ook in de toekomst zekerheid bieden bij nieuwbouw van woningen? Samen met Woningborg onderzoeken we de trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de woningmarkt en bouwsector en kansen en bedreigingen als input voor een nieuwe strategie.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kun je met duurzaamheid een goede boterham verdienen in de bouw en infra?
Klantverhaal Hoe kun je met duurzaamheid een goede boterham verdienen in de bouw en infra? Samen met Bouwend Nederland vertalen we marktonderzoek naar 21 groene marktkansen die toegevoegde waarde creëren voor zowel bedrijf, natuur als maatschappij.

MEER KLANTVERHALEN?

Lees meer verhalen over het werk dat we samen met onze klanten doen en de impact die we maken.