TOM GOUMAN

Wat maakt werken bij Humanex zo leuk?


De mensen natuurlijk! Iedereen is erg betrokken bij elkaar. We werken hard voor de klant, maar vinden het ook belangrijk dat werken bij Humanex zelf leuk is. Als iemand onze wekelijkse stand-up moet voorbereiden, dan stopt hij of zij er net dat beetje extra in, zodat het geen routine wordt. Het leuke van consultancy is dat je bij veel verschillende organisaties binnen kan kijken. Hoe wij in ons werk staan, proberen we ook aan de klant te over te brengen. Met ons is het leuk samenwerken!

Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?


Er is altijd ruimte voor het volgen van trainingen of opleidingen. Maar een groot deel van mijn eigen ontwikkeling zit in de opdrachten zelf. Ik krijgt daarin de kans om kennis te maken met organisaties die ik nog niet kende. Ik verdiep me in onderwerpen die nieuw zijn en ik mag opdrachtgevers helpen met complexe opgaven waar ze zelf niet uitkomen. Dat maakt dat ik heel bewust met mijn eigen ontwikkeling aan de slag ben. Bij Humanex hebben we goed nagedacht over de mogelijke carrièrepaden en over welke skills je daarvoor moet beschikken.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?


Heb je passie voor alles wat met innovatie te maken heeft? En vind je fijne en leuke collega’s hebben net zo belangrijk als inhoudelijk en uitdagend werk? Kom ons dan overtuigen dat je bij ons past!