TRANSFORMATIE

Meet je innovatiekracht. Creëer de juiste structuur en cultuur voor innovatie in je bedrijf. Verander je mindset. Maak ambities waar.

TRANSFORMATIE NODIG?

Plan direct een afspraak of laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

"Iedere innovatie die je ooit heeft verrast of verbaasd heeft je bereikt omdat er mensen zijn geweest die samen zijn gekomen en hard hebben gewerkt om hun idee tot leven te brengen. Het proces, de creativiteit en mindset die daarvoor nodig zijn kun je net zo goed ontwerpen als een nieuw product of dienst. Wij noemen dat transformatie. We ontwerpen mensgerichte oplossingen voor wat jouw bedrijf tegenhoudt om met succes en plezier te innoveren."
Majka van Doorn Transformatie lead

Transformatiewerk waar we trots op zijn...

TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze medewerkers het proces voor new product innovation volgen?
Klantverhaal Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze medewerkers het proces voor new product innovation volgen? Samen met Chrysal hebben we BEANS ontworpen en ingezet om het gebruik van het nieuwe proces te stimuleren en daarmee succesvol nieuwe gewoonten gecreëerd voor innovatie.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we innovatie versnellen en als organisatie meer future proof worden?
Klantverhaal Hoe kunnen we innovatie versnellen en als organisatie meer future proof worden? Samen met COA hebben we een autonoom functionerend programma ingericht om sneller en efficiënter innovaties te ontwikkelen en lanceren binnen de eigen organisatie.
TOUCH
Klantverhaal Hoe kunnen we onze prestaties en aanpak voor new business development verbeteren?
Klantverhaal Hoe kunnen we onze prestaties en aanpak voor new business development verbeteren? Samen met Akzo Nobel hebben we de blauwdruk met de toekomstige structuur, werkwijze, cultuur en governance voor new business development ontworpen om de prestaties te verbeteren.

NIEUWSGIERIG?

Lees meer verhalen over het werk dat we samen met onze klanten doen en de impact die we maken.