VERBETER JE PRESTATIES

Laat jij winst liggen?

De complexiteit van de operatie van je bedrijf neemt toe als gevolg van veranderingen. Vaak zonder de principes van het ontwerp opnieuw te beoordelen. Hierdoor laat je kansen van nieuwe verdienmodellen, data en technologie liggen. Heb jij de beste versie van jouw bedrijf?

Als je hebt geprobeerd om operationele prestaties aanzienlijk te verbeteren ben je zeker niet de enige. De meeste investeringen in operationele efficiëntie halen alleen hun doelstellingen niet. En van degenen die dat wel doen kan maar een klein aantal een echt duurzame bijdrage aan prestaties aantonen. Dat is niet zo gek. Mensen binnen je bedrijf zijn vaak al jaren op zoek naar manieren om processen en systemen te verbeteren en problemen op te lossen. Dat herhalen gaat niet leiden tot significante verbeteringen. Wat je nodig hebt is operationele innovatie. Daaronder verstaan wij een fundamentele heroverweging van de onderliggende logica van je processen en systemen.
Wij gebruiken daar onze first principles redesign methode voor. Iedere manier van werken is namelijk ontworpen op basis van bepaalde principes, expliciet of impliciet. Die zijn vaak, ondanks alle inspanningen om werkwijzen te verbeteren, achterhaald als gevolg van interne of externe veranderingen. Als we die principes kennen, kunnen we ze uitdagen. Door innovatietechnieken toe te passen als jobs to be done, elders succesvol ingezette business- en verdienmodellen en technologieën te kopiëren of naar andere industrieën en bedrijven te kijken die met succes afwijkende principes lijken te hanteren. Op die manier realiseren we fundamentele vernieuwing die leidt tot significant betere prestaties.

STERK AAN ONZE AANPAK? WIJ:

  • gebruiken innovatietechnieken in plaats van standaard procesmethoden
  • richten ons op herontwerp in plaats van alleen op automatiseren
  • stellen eerst duidelijke langetermijn doelstellingen en communiceren die
  • contracteren graag op basis van de uitkomsten van onze betrokkenheid
  • zijn in staat om nieuwe werkwijzen door je bedrijf te laten omarmen
  • borgen niet alleen het nieuwe proces maar ook nieuwe houding en gedrag
  • leveren alleen resultaat dat duurzaam voordelen oplevert

ONZE PRODUCTEN

WIJ VERTELLEN JE GRAAG MEER

Neem contact op