Skip to content

WERKEN BIJ

Buitengewoon werk begint bij buitengewone mensen. We zijn op zoek naar denkers, makers en hackers om ons team te versterken.

Kom je bij ons werken? We zoeken maatschappelijk gedreven innovatie talent.

Ligt jouw volgende stap bij Humanex? Wij werken aan kick-ass business innovaties die de complexe uitdagingen van de gebouwde omgeving oplossen. Met als doel om voor onze klanten een voorsprong op de toekomst te creëren. Meer dan alleen in euro's. Onze business innovaties creëren ook altijd waarde voor mensen, maken slim gebruik van technologie en zijn duurzaam. Zodat de voorsprong die wij helpen creëren toekomstige generaties niet op achterstand zet.

Dat doen we samen met ons team van business innovators, dat bestaat uit ondernemers, onderzoekers, ontwerpers en ontwikkelaars die het tot kunst hebben verheven om hun werk leuk te maken. Overtuigd? Treuzel dan niet zo en kom ons versterken!

Ligt jouw volgende stap bij Humanex? Wil je werken aan innovaties die de complexe uitdagingen helpen oplossen waar we als maatschappij voor staan? Met als doel een voorsprong op de toekomst te creëren. Meer dan alleen in euro's. Onze innovaties creëren altijd waarde voor mensen, maken slim gebruik van technologie en zijn duurzaam. Zodat de voorsprong die wij helpen creëren toekomstige generaties niet op achterstand zet. 

Wij zoeken versterking op alle niveaus. Zowel ervaren als minder ervaren innovatie adviseurs zijn welkom om met ons in gesprek te gaan. We verwachten dat je de skills van een adviseur hebt of wilt ontwikkelen; dat je ervaring of affiniteit met innovatievragen hebt en het leuk vindt om daarover in gesprek te gaan met (potentiële) opdrachtgevers. We werken met name voor bedrijven en publieke organisaties die een bijdrage leveren aan de grote maatschappelijke vragen van dit moment (duurzaamheid, onderwijs, zorg, immigratie, woningtekort). 

Team humanex

ONTMOET ONZE HUMANS

Humanex in het kort

Bij Humanex is iedereen business innovator en ben je verbonden aan één van onze proposities. Strategie, Acceleratie of Transformatie. Vanuit die propositie werk je samen met andere humans aan projecten voor onze klanten. Dat zijn vaak ondernemende mensen die voor hun bedrijf op zoek zijn naar vernieuwing. Ze willen nieuwe producten of diensten ontwikkelen, een proces innoveren, hun businessmodel vernieuwen of binnen hun bedrijf de juiste structuur en cultuur voor innovatie creëren. Uitdagingen waar wij enthousiast van worden.

We komen ieder kwartaal samen om onze successen te vieren en te bespreken of Humanex nog op de juiste weg is en we de juiste dingen doen. Dat is ook het moment waarop je de kans hebt om te switchen van propositie. Die variatie in projecten en teams waarin je werkt zorgt ervoor dat iedereen elkaar goed kent en dat onze onderlinge klik blijft bestaan.

Bij Humanex, onderdeel van TwynstraGudde, werk je mee aan onze proposities Strategie, Acceleratie of Transformatie. Je werkt samen met andere teamleden en collega’s van TwynstraGudde aan projecten voor onze opdrachtgevers. Dat zijn vaak bedrijven of publieke organisaties die op zoek zijn naar vernieuwing. Ze willen nieuwe producten of diensten ontwikkelen, een proces innoveren, hun businessmodel vernieuwen of binnen hun bedrijf de juiste structuur en cultuur voor innovatie creëren. Uitdagingen waar wij enthousiast van worden. 

We komen ieder kwartaal samen om successen te vieren en te bespreken of we nog op de juiste weg zijn en de juiste dingen doen. De variatie in projecten en teams waarin je werkt, zorgt ervoor dat iedereen elkaar goed kent en dat er een onderlinge band ontstaat en blijft bestaan. 

Humanex juli 2021 - THY03289-2

BEKIJK KLANTVERHALEN

Zet je kennis en ervaring in bij maatschappelijke vraagstukken, verbind jouw toekomst aan Humanex.

Onze humans krijgen energie van ondernemen en samenwerken. Ze beschikken verder over uitstekende social skills zonder blabla, zijn creatief, ambitieus en analytisch sterk, en snappen dat innovatie waarde moet creëren voor zowel klanten als het bedrijf dat ze bedient. Ze laten zich bovendien niet snel van de wijs brengen, kunnen zichzelf uitstekend presenteren en maken moeilijke dingen simpel zonder de essentie te verliezen.

Een achtergrond in business innovatie is natuurlijk handig, maar is geen voorwaarde. We vinden het daarnaast belangrijk dat je net als wij een passie hebt voor de gebouwde omgeving, weet wat daar de uitdagingen zijn en goed kunt uitleggen welke bijdragen innovatie kan leveren. Die passie zie je ook terug bij ons moederbedrijf TwynstraGudde met haar roots (1964) in de bouw.

Als adviseur van Humanex krijg je energie van ondernemen en samenwerken. Je bent sociaal vaardig zonder blabla, creatief, ambitieus en analytisch sterk. Bovendien snap je dat innovatie waarde moet creëren voor zowel de organisatie als de klanten, burgers, bewoners of patiënten van deze organisatie. Je laat je niet snel van de wijs brengen, kunt jezelf uitstekend presenteren en maakt moeilijke dingen simpel zonder de essentie te verliezen. 

Een achtergrond in innovatie is natuurlijk handig, maar geen voorwaarde. We vinden het belangrijk dat je net als wij een passie hebt voor maatschappelijke vraagstukken. Je weet wat daar de uitdagingen zijn en kunt goed uitleggen welke bijdragen innovatie kan leveren. Je kunt denken aan vraagstukken op het gebied van onderwijs, zorg of de gebouwde omgeving. Overigens zie je diezelfde passie ook terug bij ons moederbedrijf TwynstraGudde

twynstragudde

TWYNSTRAGUDDE

Wat we bieden

Simpel. We werken niet met recruiters en geloven niet in ingewikkelde capaciteitentesten en assessments. Je hebt bij ons gewoon gesprekken. Daarin gaan we secuur te werk en nemen we echt de tijd om te kijken of we bij elkaar passen. Dat begint met een videogesprek om je achtergrond, kwalificaties, geschiktheid en interesse te begrijpen. Is dat positief, dan ontvang je een uitnodiging voor 2 gesprekken op ons kantoor in Amersfoort met onze humans. Je vierde en laatste gesprek is altijd met een manager. Daarna weten wij zeker of je bij ons past en ons kunt versterken en zijn we vooral benieuwd of jij dat ook zo ziet.

Solliciteren begint eenvoudig. Maak een videopitch van maximaal 2 minuten waarin je uitlegt waarom je bij Humanex wilt werken en stuur die met je cv naar Sietske Goettsch.

Bij Humanex krijg je de kans om op dagelijkse basis organisaties te helpen innoveren en versnellen. Dit doe je in een flexibele, ambitieuze, informele en professionele omgeving bij een bureau met een breed netwerk en uitgebreid pakket aan expertises. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid en maakt een steile leercurve door. Daarbij investeren wij in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Wat je verder van ons kunt verwachten: 

  • Een afwisselende baan met een salaris dat recht doet aan de rol en ervaring .
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Wij betalen je pensioenpremie en je hebt recht op een leaseauto en/of NS Businesscard.
  • Bij Humanex gaan persoonlijke ontwikkeling en vakontwikkeling hand-in-hand. In de School of Impact van TwynstraGudde doorloop je afhankelijk van je senioriteit een opleidingstraject op maat en deel je kennis in onze vakgroepen, de zogenaamde Gildes. 
  • Een inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s, waarin we naast onze opdrachten ook tijd investeren in inspiratie en kennis delen en elkaar beter leren kennen (via borrels, vakdagen, events, etc.).
  • Ruime mogelijkheden om je werk op jouw manier vorm te geven
  • Een omgeving waarin je wordt uitgedaagd op professie en waar ruimte is voor ontwikkeling
  • Een internationaal netwerk van adviesbureaus (Cordence Worldwide) waar TwynstraGudde aan verbonden is.  

Verschillen in achtergrond, persoonlijkheid en talenten omarmen wij. Ieder mens is uniek. Deze verschillen versterken onze organisatie en ons werk voor opdrachtgevers.

Kennismaken

Simpel. We werken niet met recruiters en geloven niet in ingewikkelde capaciteitentesten en assessments. Je hebt bij ons gewoon gesprekken. Daarin gaan we secuur te werk en nemen we echt de tijd om te kijken of we bij elkaar passen. Dat begint met een videogesprek om je achtergrond, kwalificaties, geschiktheid en interesse te begrijpen. Is dat positief, dan ontvang je een uitnodiging voor 2 gesprekken op ons kantoor in Amersfoort met onze humans. Je vierde en laatste gesprek is altijd met een manager. Daarna weten wij zeker of je bij ons past en ons kunt versterken en zijn we vooral benieuwd of jij dat ook zo ziet.

Solliciteren begint eenvoudig. Maak een videopitch van maximaal 2 minuten waarin je uitlegt waarom je bij Humanex wilt werken en stuur die met je cv naar Sietske Goettsch.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Else Nicolai op telefoonnummer 033- 467 77 77 of via de mail.

Of solliciteer direct via deze link.