Skip to content
10

GRATIS METAVERSE INSPIRATIESESSIE

8 september 2022
14:00 - 16:30 u
Kantoor Humanex, Amersfoort

DE METAVERSE

De metaverse is de toekomst van het internet en social media. Het is de virtuele wereld die je in staat stelt om mensen te ontmoeten, te netwerken, samen te werken, evenementen te bezoeken, nieuwe vaardigheden te leren, te ontspannen en zelfs te gamen of te winkelen. Het is daarmee een enorme aanjager van innovatie in veel sectoren. Tijdens onze metaverse inspiratiesessie ervaar je zelf de kracht van de metaverse en ontdek je meteen kansen voor innovatie voor je eigen organisatie.

OVER HUMANEX

Mocht je ons nog niet kennen: aangenaam! Wij bij Humanex zijn business innovators. Wij werken aan business innovaties die de complexe uitdagingen van de gebouwde omgeving oplossen. Met als doel om voor onze klanten een voorsprong op de toekomst te creëren. Meer dan alleen in euro's. Onze business innovaties creëren ook altijd waarde voor mensen, maken slim gebruik van technologie en zijn duurzaam. Zodat de voorsprong die wij helpen creëren toekomstige generaties niet op achterstand zet.

Bij Humanex werken we sinds eind vorig jaar met de metaverse, en schreven al een aantal blogs over onze ervaringen en kansen die wij zien voor de gebouwde omgeving. Daarnaast organiseren we metaverse techverkenners voor organisaties en worden we gevraagd om nieuwe business kansen voor bedrijven te ontdekken en realiseren. Onze ervaringen delen we graag met ons netwerk en daarom organiseren we deze metaverse inspiratiesessie. 

Vijf kansen van de metaverse voor FM en de gebouwde omgeving:

Download het whitepaper

metaverse whitepaper

DE DOELGROEP

We organiseren dit gratis evenement voor innovatie- en business developmentmanagers, werkzaam in de gebouwde omgeving. Het lijkt ons namelijk waardevol als je als deelnemer ook nieuwe mensen in je sector leert kennen tijdens dit evenement. En op die manier kunnen alle deelnemers ook van elkaars ideeën en ervaringen leren. 

IK WIL HIERBIJ ZIJN

METAVERSE?

Wat is de metaverse nu precies en waarom is dit zo'n interessante technologie? Onze collega Sem Boersma legt het je uit:

ONZE SPREKERS

Description. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et

TOUCH
Sem Boersma Consultant Acceleratie

Mijn passie is om innovatie te versnellen! Met hackathons en ideecoaching laat ik zien hoe je een idee kunt valideren en om kan toveren tot een eerste prototype.
De metaverse is nog nieuw en daarom vol met (onbenutte) kansen. Nu de kansen nog identificeren! Ik vertel je er graag alles over op 8 september.

Sem Boersma Consultant Acceleratie
TOUCH
Fanny Nagelmaeker Senior consultant Strategie

Leuk dat je interesse hebt in onze metaverse inspiratiesessie! Samen onderzoeken we welke kansen deze nieuwe technologie biedt voor jouw organisatie. Hoe kan metaverse waarde toevoegen voor klanten/gebruikers? En wat kunnen we leren van andere bedrijven?

Fanny Nagelmaeker Senior consultant Strategie

PROGRAMMA

Het programma voor 8 september ziet er zo uit: 

14:00: INLOOP EN INTRODUCTIE

14:15: LEARN

  • We leggen uit wat de metaverse is, hoe het is ontstaan en welke technologieën worden gebruikt.
  • We laten zien hoe andere bedrijven de stap naar de metaverse hebben gemaakt, welke producten en diensten zij aan (gaan) bieden en hoe die zich verhouden tot hun diensten in de echte wereld.

14:45: EXPERIENCE

  • We demonstreren hoe de virtual reality brillen werken. 
  • We laten je de metaverse zelf ervaren met onze brillen, en nemen je mee naar virtuele werelden waaronder Workrooms (overleg) en Venues.

15:15 IDEATE

  • We reflecteren op jullie ervaringen in de metaverse. 
  • We bespreken welke kansen de metaverse jullie organisaties biedt.
  • We vormen groepen of duo's en werken aan de eerste versies van een of meerdere business ideeën rondom de metaverse. 

16:15 BORREL

 

"De techverkenner die Humanex voor ons heeft georganiseerd was als een reis uit de dagelijkse praktijk, we hebben kunnen nadenken over een innovatie die ook op onze bedrijven grootste impact gaat hebben."

- Joke Veenstra, hoofd Strategie en Innovatie bij ADG Dienstengroep
 

LOCATIE

Kantoor Humanex
Oliemolenhof 14a
3812 PB Amersfoort

IK MELD ME AAN

Lijkt het je leuk om bij onze metaverse inspiratie aanwezig te zijn? We hebben plek voor 12 deelnemers, dus meld je snel aan door onderstaand formulier in te vullen. Mocht je iemand mee willen nemen voor wie deze inspiratie sessie ook interessant is, dat kan! Vul dan hieronder bij 'ik neem graag iemand mee' ja in.

Na het verzenden van het formulier, mailen wij je de agenda uitnodiging. Tot 8 september!

 

LEES MEER OVER DE METAVERSE